Visszahívást kérek
Search
Generic filters
Filter by Felhasználás termék
Állattartás gépei
Biomassza kezelés gépei
Csemetekert
Dísznövény termesztés
Építőipar
Erdészet
Kommunális
Közútkezelés
Szálastakarmány termesztés gépei
Szántóföldi növénytermesztés gépei
Szőlő és gyümölcs gépei
Vízgazdálkodás
Zöldség termesztés

+36 20 999 72 31
penda@penda.hu

Martignani – szőlő, gyümölcs permetező

Phantom

Kivitelétől és tartály méretétől függően a permetezők kisebb és nagyobb ültetvényeken, max. 3 m sortávig használhatóak. A rendelkezésre álló többféle diffuzorból kiválasztható az ültetvényhez leginkább megfelelő kivitel. A permetlé mennyiség 50-3200 lit./h tartományban állítható a kalibrált INOX szabályzószeleppel. Két, kifejezetten a szőlők kezelésére kialakított diffuzor csoport: A KOMBY egy sorra, maximum 2 m magasságú és 3 m sortávú ültetvényekbe, külön-külön irányítható 2 db diffuzor. A CALIFORNIA-VIGNETO egy sorra, maximum 3 m magasságú és 3 m sortávú ültetvényekbe, lent 2 db és fent 2 db irányítható diffuzorral.

Whirlwind

Ezeket a permetezőket nagyobb területű ültetvények védelmére ajánljuk. STANDARD ventilátorral 4 m, MAJOR ventilátorral 10m sortávig használhatók. A tartályok űrtartalma igény szerint választható, csak úgy mint az egyszerűbb és a speciális diffuzorok. A permetlé mennyiség 50 – 3200 l/ha tartományban állítható a kalibrált INOX szabályozószeleppel. A permetköd irányítása történhet előzetes kézi beállítással, vagy opcióként akár rádió távirányítású hidraulikus, vagy elektromos rendszerrel menet közben, az időjárás változásaihoz igazodva.

Phantom Super Ecology (PSE)

A PSE permetezőgépek mind mezőgazdaságban, mind kommunális használatban alkalmazhatók. Üvegházak, fóliasátrak növényzetének, magasabb növésű ültetvények (pl. dió), fasorok, parkok védelmére, illetve fertőtlenítésre, rágcsálóirtásra, féregtelenítésre, szúnyogirtásra ajánljuk. A PSE permetezőgépek sajátmotoros, kompakt kivitelűknek köszönhetően egyszerűen telepíthetők a méreteiknek és tömegüknek megfelelő teherautók platójára.

Technológia

Martignani permetezőgépek

Martignani permetezőgépek

A kiadványunkkal részletesebb információt szeretnénk Önnek nyújtani a MARTIGNANI rendszerű, pneumatikus cseppképzésű permetezőgépek előnyeiről.

Letölthető nemzetközi tanulmányok

Nemzetközi tanulmányok

Tekintse meg a Martignani gépek működéséről szóló tanulmányokat.

A radiál ventilátor

A radiál ventilátor

A kultúra méretéhez, az elvégzendő munka nagyságához több méretű ventilátor áll rendelkezésünkre mely biztosítja a légporlasztást és a permetlé célzott felületre való eljuttatását.

A szivattyú

A szivattyú

A Martignani technológia kiválóságának egy alapvető, meghatározó része. Anyaga Inox, hosszú élettartamú, nagyon megbízható.

A fúvókák

A fúvókák

A fúvóka, ami soha nem dugul el és nem kopik!

A Martignani technológiának egy elengedhetetlen, meghatározó összetevője.

A cseppképzés

A cseppképzés

Itt is kell számolnunk a Martignani permetezéstechnika előnyével, ugyanis minimális a permetlécseppek elsodródása, a fúvókák kialakítása és a rendszer egészének kialakítása miatt soha nincs a növényzeten permetlé megfolyás, permetlé csöpögés.

MIÉRT IS VÁLASSZAM A MARTIGNANI PERMETEZÉSI TECHNOLÓGIÁT?

MIÉRT IS VÁLASSZAM A MARTIGNANI PERMETEZÉSI TECHNOLÓGIÁT?

A kalibrált szelepek

A kalibrált szelepek

Feladatuk: Biztosítsák a precíziós permetlé áramlást a szivattyútól a diffúzor, magyarul a fúvóka csoportokhoz.

Mi a különbség a Whirlwind és Phantom szériák között

Mi a különbség a Whirlwind és Phantom szériák között

A Whirlwind és  Phantom modellek közötti különbségek.

Riportok

Riportok

Visszahívást kérek

×
×