Rólunk


Társaságunkat 1994-ben alapítottuk, mely a mai napig is 100%-ban magyar tulajdonban van. A Penda 1997. februárjában a Betéti Társaság-ból Kft.-vé alakult. A vállalat immár 24 éve a termelőeszköz forgalmazók és felhasználók igényeinek kielégítésére törekszik, elsősorban olasz importból származó termékekkel. Általunk a hazai piacon képviselt gyártók zöménél kizárólagos forgalmazási joggal bírunk.

A Penda Kft. kiemelt termékei: rendsodrók, szárzúzók, erdészeti szárzúzók, váltvaforgató ekék, mobilszárítók, ásógépek, gödörfúrók, rendkezelők, napraforgó adapterek, műtrágyaszórók, venyige bálázók, erősített bálázók, vetőgépek, permetezők, tuskófúrók.

Három telephelyen, Békéscsabán,  Kecskeméten  és Nagykőrösön szerződéses partnereink raktározzák és adják ki áruinkat.

Az 1.000.000,- Ft fölötti értékű rendeléseket közvetlenül a megrendelők telephelyén adjuk át, szükség esetén beüzemeléssel és betanítással.

Termékskálánk kialakításánál, fejlesztésénél arra törekszünk, hogy egy-egy tevékenységi körben teljes technológiai gépsort tudjunk kínálni a felhasználóknak. Figyelembe véve a speciális gazdasági és környezeti tényezők által befolyásolt hazai igényeket, mindenkor célunk, hogy korszerű, jó minőségű, hatékonyan üzemeltethető, a biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, elfogadható árú gépekkel és berendezésekkel szolgáljunk.

Természetesen gépeinkhez megfelelő szerviz hátteret és alkatrész utánpótlást biztosítunk.

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Kapcsolatfelvétel

2014

balra
jobbra