Moresil - Betakarító adapterek

Moresil - Betakarító adapterek

  MR-700 kukorica vágóasztal
 
 
 
DIZÁJN ÉS INNOVÁCIÓ
 
A MORESIL MR700 kukorica vágóasztal ötvözi az 50 év alatt felhalmozódott tapasztalatot, a legmodernebb gyártási technológiával, megfelelve így világszerte a legigényesebb területeken is. Az MR700 vágóasztal kedvezőtlen körülmények között is kiállja a próbát más típusú kukorica betakarító adapterekkel szemben bármelyik piacon.
 
Az MR700 adapter garancia a mezőgazdaságot kísérő kiszámíthatatlan külső tényezők hatására keletkező betakarítási problémák enyhítésére. A MORESIL ezért gyárt mezőgazdasági szakemberek által tervezet betakarítógépeket az agrárium részére.
 
Az MR-700 modell több változatban és felszereltségben készül, megfelelően a különböző felhasználói igényeknek. Minden változatnál 50 cm a sortávolság, a magas törőegység házak és az oldalsó rendválasztó csigák a szélsőséges körülmények közötti betakarítást segítik. A törőegységek egymá
 

Ajánlatkérés

Prospektus

Gépeim közé rakom

Visszahívást kérek

Kapcsolódó képek,videók


Fényképek megtekintése a termékekről

Videók megtekintése a termékekről

Kapcsolódó adatok


GB sorfüggetlen napraforgó betakarító modellek
 
 
Jellemzők
 
A GB vágóasztalok szinte minden kombájn típusra adaptálhatók.
 
Az 5 méterestől 50 centis lépésekben a 12 méteresig rendelhetők fix, 10 méteresig fix szárzúzós, valamint 6,5 és 7 méteres szélességben a FOLDING, összecsukható kivitelek
Hidraulikus orsóval emelve és süllyesztve a kombájnból.
Széles megerősített, különleges tálcák a szemveszteség minimalizálására.
A csatlakozó és meghajtó rendszer a rendeléskor megadott kombájn modellnek megfelelően készül.
A szárzúzó berendezés igény szerint a géppel együtt rendelhető. A szárzúzó nélkül rendelt gépek is rendelkeznek előkészítéssel, ha a jövőben szükségessé válik a felszerelése.
 
 
CV FOLDING összecsukható gabona vágóasztal
 
 
 
A CV FOLDING összecsukható gabona vágóasztal biztosítja a gyors áttelepülésből adódó előnyöket, mert nem kell pótkocsi, képes áthaladni a szűk átjáróban, nem foglalja el a teljes közutat.
 
Az összecsukható rendszer működtetése a vezetőfülkéből történik, nem kell szét és összekapcsolni a TLT-t.
Ez a Moresil által szabadalmaztatott rendszer magasan megbízható, kizárja az eltéréseket és a további elmozdulást megakadályozza.
Az összecsukható modellel megkapjuk ugyanazokat az előnyöket, mint a fix modelleknél: az egyenletes, nagy sebességű vágást anélkül, hogy csökkenne a teljesítmény.
 
Három változatban a készül, 5,5 – 6,5 és 7,2 méteres munkaszélességben.
 

 

Ajánlja a terméket ismerőseinek
Vissza a Termékekhez

Hozzájárulok, hogy a pendakft.hu weboldal látogatásakor a Penda Kft. és szerződött partnerei számítógépemen sütiket helyezzen el, melyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai és személyre szóló hirdetések megjelenítése céljából felhasználják. Bővebb információ az ​​adat​védelmi nyilatkozatban​.​


Elfogadom